logo

Vi fyller 70 år i 2020!

Dette feirer vi ved å tilby 1-årsfotografering til kr. 70,-!

Vi fyller 70 år i 2020!

Vi markerer Fotograf Reimers sine 70 år med et helt vilt tilbud til en av de mest populære fotograferingene vi har hatt gjennom tidene, 1-års fotografering til bare 70 kr ( verdi kr. 1190,- ) i hele år!

1-års fotografering er en tradisjon som går langt tilbake. Med nysgjerrige blikk, masse humør, store smil og utallige ansiktsuttrykk er det ikke rart at dette er en av de mest populære fotograferingene vi har hatt gjennom 70 år.

Noen har allerede lært seg å gå, andre er stor fornøyd med å bare stå, noen er både høyt og lavt, mens andre lar seg fascinere av fine små detaljer på en blomst. Det er mye personlighet som skal fotograferes, hvor timing og erfaring kan utgjøre en stor forskjell på et godt eller ikke like godt resultat.

Alle fotografene på Reimers har god erfaring med å fotografere små barn, og vi vet at ingen er lik. Vi er vant til å lese barn raskt, så legger vi opp fotograferingen på en slik måte at det er morro underveis, samtidig holder vi et tempo som kan gi deg god variasjon når du skal velge ut bilder senere.

Vi ønsker deg og din ettåring hjertelig velkommen til fotografering i 2020!