Barnehagefotografering

Barnehagefotografering

Ønsker du å bestille fotograf til din barnehage?

Kontakt oss

Barnehagefoto

Fotograf Reimers har fotografert barnehager i Bergen og Hordaland siden 1980-tallet. Vi har lang erfaring, gode rutiner og en rekke produkter man kan velge mellom. Vi gjør det morro for barn, enkelt for ansatte og foreldre.

Last ned katalog

Har du mottatt en SMS-kode fra oss?

Trykk her for å logge deg inn på portalen.

Logg inn skolefoto

VÅRE TILBUD:


Ved å velge Fotograf Reimers Atelier investerer dere en lokal bedrift med fokus på sikkerhet, kvalitet og service.
Vi tilbyr konkurransedyktige priser i markedet samtidig som vi tar personvern på høyeste alvor. Hele vår produksjon foregår innad i bedriften og er i tråd med alle krav til personvernloven. Våre bilder sendes ikke ut av landet for etterbehandling og vi selger ikke ut digitale gruppebilder.

Kvaliteten sikres gjennom at det alltid er fagutdannede fotografer som gjør jobben, og det er det samme teamet som følger prosessen fra start til slutt. Vi er engasjert i å bringe frem fine utrykk hos hver enkelt som blir fotografert. Gjennom lang erfaring har vi fått gode rutiner som gjør at vi kan lokke frem fine smil og gjennomføre en effektiv foto-dag i din barnehage.

Det er viktig at både barnehage og foresatte får en god total opplevelse når vi er tildelt oppdraget.

Vi er stolt av å være en etablert fotografbedrift i ditt nærområde, og vi er selv bevisst på å støtte opp under det lokale næringslivet. Alle våre fotografer er fast ansatt hele året og vi opprettholder et godt og stabilt arbeidsmiljø.

Portrett inne

Portrett inne barnehage

Portrett ute

Portrett ute barnehage

Søskenbilder

Søskenbilder barnehage

Gruppebilder

Gruppebilde barnehage

PAKKER OG PRISER

Digital pakke barnehage

Digitale pakke

Digital pakke inneholder alle portretter i høyoppløslig .jpg filer. Pris: 599,- Ved kjøp av bildepakke får man alle de digitale filene til 199,-

Portrettbilder barnehage

Portrettbilder

Vi selger enkle ark i str. 20x25. Pris: 199,- Man velger selv layout på bildearket og man kan gjerne bruke bilder fra flere barn på samme ark.

Bildepakker:

Digital pakke inneholder alle portretter i høyoppløslig .jpg filer. Pris: 599,- Ved kjøp av bildepakke får man alle de digitale filene til 199,-

Liten kombipakke barnehage

Liten kombipakke

Inneholder 2 bildeark i størrelsen 20x25cm + gruppebilde. Pris: 483,- (537,- etter tilbudsperioden)

Liten portrettpakke barnehage

Liten Portrettpakke

Inneholder 3 bildeark i størrelsen 20x25cm. Pris: 483,- (537,- etter tilbudsperioden)

Medium kombipakke barnehage

Medium kombipakke

Inneholder 3 bildeark i størrelsen 20x25cm + gruppebilde. Pris: 644,- (716,- etter tilbudsperioden)

Stor portrettpakke barnehage

Stor portrettpakke

Inneholder 4 bildeark i størrelsen 20x25cm. Pris: 644,- (716,- etter tilbudsperioden) Har dere flere barn, kan dere i alle våre pakker blande forskjellige fotograferinger fra skoler/barnehager.

Stor kombipakke barnehage

Stor kombipakke

Inneholder 4 bildeark i størrelsen 20x25cm + gruppebilde. Pris: 789,- (895,- etter tilbudsperioden)

Diverse barnehage

Diverse:

Inneholder 4 bildeark i størrelsen 20x25cm + gruppebilde. Pris: 789,- (895,- etter tilbudsperioden)

Info om barnefotografering:


Vi er alltid to fotografer som kommer til barnehagen, så det skal bli en effektiv og fin dag for barn og ansatte. Det er opp til de vi besøker om vi fotograferer inne eller ute, vi har selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr for begge alternativ. Det kan jo nevnes at været kan påvirke litt her av åpenbare grunner.

Fornøyd garanti

Fornøydgaranti kan vi tilby fordi det er muligheter for en ny fotografering i vårt studio om man er så uheldig å gå glipp av foto-dagen eller ikke er fornøyd med bildene.

Foresatte tar selv kontakt og setter opp en avtale med oss.

Fotograf Reimers Atelier AS garanterer at brukerens personopplysninger håndteres i samsvar med personopplysningsloven. Dette betyr at vi kun behandler den personlige informasjonen som er nødvendig for å gi brukeren den beste service. Gjennom at brukeren aksepterer disse vilkårene, godtar brukeren at dens personlige data er lagret hos Fotograf Reimers Atelier AS. Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredje part og de oppbevares ifølge norsk lov.