logo

Vi fyller 70 år i 2020!

Dette feirer vi ved å tilby 1-årsfotografering til kr. 70,-!

Fotografering av barn

Vi er opptatt av at barnefotografering skal være en gøy opplevelse der barnet er i fokus. Vi ønsker å fange de gode øyeblikkene med barnet og familien.

Vi får ofte spørsmål om hvilke klær man skal kle seg i. Det kan være like fint med fargerike klær, som med mer nøytrale farger som beige, off-white, grått og lyse pastellfarger. Det som er viktig å huske på er at fargene passer sammen og at det vil passe inn i ditt hjem.

Ta gjerne med skift og alternativer om dere er i tvil, så kan vi se på det sammen. Om dere ønsker å ha det hverdagslig eller mer formelt er helt opp til dere selv – vi kan fotografere begge deler. Husk å tenke på skotøyet og eventuelt sokkene.

Barnefotografering inkluderer

  • Flere oppstillinger
  • Muligheter for klesskift
  • Bakgrunnsbytter
  • Oppstillinger sammen med foreldre og barn
  • Alle bilder levert på kontaktark (ca. 30 stk)
  • Visningstime i etterkant

Den beste tiden for fotografering

Barn er mest opplagt på formiddagen, så fotograferingen bør legges til rette med tanke på barnets egne rutiner. Vær oppmerksom på at barn som har vært i barnehagen, kan være noe slitne på ettermiddagen, så vi anbefaler ikke å booke fotograferingen på denne tiden. Om barnet er eldre og opp mot tenårene, er det ikke så viktig når på dagen vi fotograferer.

Bakgrunner og rekvisita

Vi har et utvalg av forskjellige bakgrunner samt krakker, stoler, puter og tepper som vi kan bruke som rekvisita om ønskelig. Ta gjerne med egne rekvisita om du har noe i tankene eller se gjennom vårt bildegalleri for ideer på bakgrunner og oppstillinger. Du kan også komme med egne ønsker, så imøtekommer vi disse.

Visningstime og pris


Selve fotograferingen koster 1190 kr, og vi bruker ca. 1 time. Dette inkluderer familie- og søskenfotografering. Etter fotograferingen kommer dere tilbake på en visningstime ca 7–10 dager senere der vi presenterer et utvalg bilder vi har plukket ut som de beste samt lager eksempler på montasjer og diverse. Deretter bestiller dere de bildene dere ønsker. Vi tilbyr alt fra bilder på fotopair, touchplater, montasjer, moduler, album, takkekort, rammer og mer.

Rabatt på visningstime!

Vi gir 15% avslag på forstørrelser og montasjer ved bestilling samme dag som visningstimen – gjelder ikke rammer, album, digitale filer og takkekort.

Kontakt oss for timebestilling