VÅRTILBUD 1-års fotografering, kr. 249,- Enten det er med søsken, hele familien eller alene, tilpasser vi oss dine behov og ønsker. Vi skaper en avslappet og morsom atmosfære under fotograferingen, som hjelper med å få frem ekte smil og glade øyeblikk. Det viktigste er at du og din familie har en fantastisk opplevelse som vil resultere i flotte bilder og minner for livet.

Tilbudet varer t.o.m 31.05.24


Vi er opptatt av at barnefotografering skal være en gøy opplevelse der barnet er i fokus. Visjonen er å skape gode øyeblikk med barnet og familien som kan bli flotte bilder til glede både nå og i årene fremover.

Det er fotografering av barn som har lengst tradisjon hos Fotograf Reimers Atelier. Det blir det alltid mye latter og barnslig fantasi som utspiller seg, og vi i føler oss privilegert som faktisk får leke på jobb!

Alle våre fotografer har lang erfaring med barnefotografering og mestrer kunsten i å gi god regi samtidig som vi oppnår en naturlig kontakt med våre unge gjester.


Når du bestiller en time til fotografering mottar du all informasjon og tips om hvordan du kan forberede barnet ditt eller hele familien til fotografering. Både med tanke på bekledning, men også hvordan tilrettelegge best mulig for barnet i forkant.

Det er lurt å bestille timen god tid i forveien om du har mulighet til det, jo før jo bedre. Små barn bør alltid bli fotografert tidlig på dagen, tilpasset deres rutiner. Vår erfaring er at barn som har vært i barnehagen, kan være slitne på ettermiddagen, da det blir dessverre for krevende for de små. Lørdag formiddag er derfor en populær tid for denne type fotograferinger. Med eldre barn er det naturligvis ikke like viktig når på dagen vi fotograferer og vi kan tilby fotografering på ettermiddager etter forespørsel.


Barnefotografering inkluderer

  • Flere oppstillinger
  • Muligheter for klesskift og ulike bakgrunner
  • Fotografering sammen med foreldre og søsken
  • Alle bilder levert på kontaktark (ca. 25-40 stk)
  • Visningstime i etterkant
Visningstime og pris

Etter fotograferingen avtaler vi en visningstime ca 1-3 uker senere. Her presenterer vi 25-40 bilder som vi har sortert ut som de beste og kan komme med forslag på hvordan dine favorittbilder kan forstørres opp, rammes inn eller kombineres på en bildevegg. Vi vil gjerne komme med faglig anbefalinger og råd, men det er selvfølgelig du som bestemmer.

Den dagen du har visningstime får du 15% avslag på forstørrelser, 20% på montasjer og -10% på pakker.