logo

Barnehage- og skolefotografering

Ønsker du å bestille fotograf til din barnehage? Vi har lang erfaring, gode rutiner og en rekke produkter dere kan velge mellom. Vi gjør det enkelt for barnehagen!

Barnehage- og skolefotografering

Har du mottatt en SMS-kode fra oss?
Trykk her for å logge deg inn på portalen.

Logg inn


Fotograf Reimers har fotografert skoler siden 1960-tallet, og er derfor en av de med lengst erfaring i Bergen. Lang fartstid i yrket medfører at vi har gode rutiner, noe som sparer skolen for mye tid og arbeid.

Da vi er et lite firma med fokus på Bergen, har vi tid til å rette oss etter skolens ønsker slik at vi sammen kan skreddersy en fotograferingsløsning som passer dere.

Hvis noen elever er syke på fotograferingsdagen, er de velkommen til å ta bilde på vårt atelier på Nesttun, uten ekstra kostnad.

Vi har moderne nettløsninger som effektiviserer våre tjenester overfor skolen og hjemmet. Dette medfører at skolen får minimalt arbeid, og elever/foreldere får full valgfrihet ved at all bestilling foregår på nett.

Ta gjerne kontakt på tlf. 55 11 60 20 eller på mail foto@fotograf-reimers.no dersom dere har spørsmål.

Barnehagefotografering

Vi besøker omtrentlig 60 barnehager i året og fotograferer ca. 2000 smilende barn. Fotografering i barnehage kan foregå både inne og ute, alt etter hva været tillater og barnehagens ønsker.

Vi er alltid to rutinerte og erfarne fotografer som kommer til barnehagen slik at fotografering blir mest mulig effektiv for barn og barnehagen. Foresatte får se bildene før en eventuell bestilling, som deretter går direkte mellom foresatte og oss.

Vi har moderne nettløsninger som effektiviserer våre tjenester overfor barnehage og hjemmet. Dette medfører at barnehage får minimalt arbeid, og foreldere får full valgfrihet ved at all bestilling foregår på nett.