Trenger dere en fotograf til å ta bilder for din bedrift, dine produkter eller av ansatte?

Vi tilbyr fotografering for bedrifter som vil ha fotomateriale til nettsider, trykksaker og annen reklame og markedsføring.

Ved portrettfotografering har vi et mobilt studio som vi kan ta med til dere, eller dere kan komme til vårt studio på Nesttun. Ta kontakt for en uforpliktende samtale og for et prisforslag som er tilpasset akkurat dine ønsker.

Vi har erfaring med

  • Produkt fotografering
  • Portrett fotografering av ansatte og ledelse
  • Situasjons og miljø fotografering
  • Dokumentasjon av prosjekter
  • Interiør og eksteriør

Klikk her for å se våre bedriftsreferanser.

Bedriftsreferanser


LeChef Restaurant
Le Chef er en populær restaurant på Nesttun som også driver med catering til næringsliv, private og organisasjoner. Vi fotograferte både produktfoto av deres mat, interiør og eksteriør foto i tillegg til portretter av de ansatte.


Agile Bemanning
Bergen
Agile Bemanning tilbyr utleie av medarbeidere innenfor de fleste fagområder innenfor Industri, håndverk, bygg og anlegg. For Agile Bemanning har vi fotografert portrett av ansatte i administrasjonen i studio, miljø portrett av ansatte på arbeidsplassen og dokumentarbilder fra reelle arbeidssituasjoner. Sammarbeid mellom ansatte, godt humør og at logo skulle være godt synlig var viktig for Agile Bemanning å få med. Jobben utførte vi ved å besøke Agiles ansatte på en helt vanlig arbeidsdag for å fotografere dem samtidig som de utførte arbeid for b.a Helse Bergen, Bergen Lufthavn Termial 3, Solheimslien, Glasskaråsen Panorama og flere.

Vi er stolt over at vi står for hele deres bilde katalog på nettsiden og på trykk av kjøretøy. Du kan se deres nettside her: http://agilebemanning.no/


LHL- klinikken
Bergen
Vi har gjort flere ulike oppdrag for LHL-klinikkene Bergen, portrett fotografering av ansatte i studio, reklame bilde i studio til bruk til sosiale medier og brosjyre, gruppebilder av ansatte på klinikken for bruk av ny-lansering av klinikken og reklame, og dokumentar bilder av livsstilskurs for markedsøring av dette. Det er godt med liv og latter på klinikken og dette ønsker vi alle selvsagt å videreformidle i bildene. På dokumentar bildene var fokuset å få frem den varme tonen mellom kursdeltakere og ansatte, og samtidig vise at LHL-klinikkene Bergen er profesjonelle og seriøse aktører som tar godt vare på sin kursdeltakere.


Trafikkskole Bergen
Bergen
Trafikkskole Bergen er en kunde som ønsket blikkfang på sosiale medier, målgruppen er både ungdom og foreldre, deretter fikk vi frie tøyler. Her fokuserte fotografen på å få naturlige bilder med gode utrykk på modellen, vi vet fra erfaring at et godt utrykk kan nå helt til hjerteroten til folk.


Privatmegleren
Vi har fotografert portrettbilder av ansatte.


Rådgivende biologer
Vi har fotografert portrettbilder av ansatte.


Åsane Byggmesterforretning AS
Vi har fotografert portrettbilder av ansatte.