Trenger dere en fotograf til å ta bilder eller film for din bedrift, dine produkter eller av ansatte?

Vi tilbyr fotografering for bedrifter som vil ha fotomateriale som kan brukes i merkevarebygging. Alle bedrifter har sin særegenhet og sine ønsker for hvordan de vil fremstå. Vi legger vekt på å lytte, bli kjent med bedriften og forberede oss godt før en fotografering, da får oppdraget leve ut sitt fulle potensiale.

For portett av ansatte er det mulig for oss å dra ut å ta bilder i arbeidsmiljø eller utendørs, ta med mobilt studio eller man kan komme til vårt studio på Nesttun.

Med planlegging og med rom for kreativitet finner vi en god arbeidsflyt sammen!

Vi tilbyr fotografering og film innen:

  • Produkt
  • Portrett av ansatte og ledelse
  • Situasjon og miljø
  • Dokumentasjon av prosjekter
  • Interiør og eksteriør


Bedriftsreferanser


DNB

DNB ønsket mljøportretter av sine ansatte på ulike avdelinger her i Bergen. Det har vært en glede å jobbe i så flotte lokaler ved flere anledninger!


Mintra
Med sitt hovedkontor i Bergen og kontorer i Oslo, Stavanger, Aberdeen, Limassol og Singapore leverer de tjenester til over 4000 selskaper, inkludert 4 av de 5 største energiselskapene i verden. Mintra-teamet
hadde en tydelig visjon om å presentere sin merkevare, fasiliteter og arbeidsmiljø. Dette gjorde vi både via film og fotografi. Det ble vektlagt å få med markedsførings artikler og logo i situasjons og miljøbildene, og fasade. I tillegg har vi fotografert portretter av de ansatte på kontoret i Bergen.Bygger'n

Bygger'n er en stor aktør innenfor byggevarebransjen. De ønsket bilder som kunne formidle deres egen merkevare via uniform og logo, viktige leverandører og å gi følelsen av service. Bildene skulle kunne brukes til "alt mulig", som nettside og sosiale medier.LeChef Restaurant
Le Chef er en populær restaurant på Nesttun som også driver med catering til næringsliv, private og organisasjoner. Vi fotograferte både produktfoto av deres mat, interiør og eksteriør foto i tillegg til portretter av de ansatte.


Agile Bemanning
Bergen
Agile Bemanning tilbyr utleie av medarbeidere innenfor de fleste fagområder innenfor Industri, håndverk, bygg og anlegg. For Agile Bemanning har vi fotografert portrett av ansatte i administrasjonen i studio, miljø portrett av ansatte på arbeidsplassen og dokumentarbilder fra reelle arbeidssituasjoner. Sammarbeid mellom ansatte, godt humør og at logo skulle være godt synlig var viktig for Agile Bemanning å få med. Jobben utførte vi ved å besøke Agiles ansatte på en helt vanlig arbeidsdag for å fotografere dem samtidig som de utførte arbeid for b.a Helse Bergen, Bergen Lufthavn Termial 3, Solheimslien, Glasskaråsen Panorama og flere.

Vi er stolt over at vi står for hele deres bilde katalog på nettsiden og på trykk av kjøretøy. Du kan se deres nettside her: http://agilebemanning.no/

LHL- klinikken
Bergen
Vi har gjort flere ulike oppdrag for LHL-klinikkene Bergen, portrett fotografering av ansatte i studio, reklame bilde i studio til bruk til sosiale medier og brosjyre, gruppebilder av ansatte på klinikken for bruk av ny-lansering av klinikken og reklame, og dokumentar bilder av livsstilskurs for markedsøring av dette. Det er godt med liv og latter på klinikken og dette ønsker vi alle selvsagt å videreformidle i bildene. På dokumentar bildene var fokuset å få frem den varme tonen mellom kursdeltakere og ansatte, og samtidig vise at LHL-klinikkene Bergen er profesjonelle og seriøse aktører som tar godt vare på sin kursdeltakere.

Trafikkskole Bergen
Bergen
Trafikkskole Bergen er en kunde som ønsket blikkfang på sosiale medier, målgruppen er både ungdom og foreldre, deretter fikk vi frie tøyler. Her fokuserte fotografen på å få naturlige bilder med gode utrykk på modellen, vi vet fra erfaring at et godt utrykk kan nå helt til hjerteroten til folk.

Privatmegleren
Vi har fotografert portrettbilder av ansatte.

Åsane Byggmesterforretning AS
Vi har fotografert portrettbilder av ansatte.