logo

Familiefotografering

Familie- og søskenfotografering er en morsom aktivitet for hele familien, og vi tar både klassiske og mer lekne oppstillinger.

Fotografering familie

Familiebilder er utrolig verdifullt og det er viktig for oss å skape bilder dere stolt vil henge på veggen. Det kan også være en fin gave til andre i familien. Ønsker du et spesielt motiv, spør oss!

Forberedelser og klesvalg

Vi tar forskjellige oppstillinger av hele familien sammen, deler av familien om ønskelig, og forskjellige portretter av hvert familiemedlem. Vi kan ta bilder på forskjellige bakgrunner etter deres ønske, så i forkant av fotograferingen kan dere tenke over hvilken stemning dere ønsker.

Når det kommer til klesvalg til fotograferingen er det litt opp til dere selv. Noen velger å komme i finstasen og ta et mer klassisk familieportrett, mens andre gjerne kommer mer hverdagslig og vil ha det noe mer uhøytidelig.

Familiefotografering inkluderer

  • Flere oppstillinger
  • Muligheter for klesskift
  • Bakgrunnsbytter
  • Alle bilder levert på kontaktark (ca. 30 stk)
  • Visningstime i etterkant

Tips for valg av klær

Et godt tips er å velge klær som passer sammen, slik at det er en fin balanse i bildene. Det kan være like fint med fargerike klær, som med mer nøytrale farger som beige, off-white, grått og lyse pastellfarger. Det som er viktig å huske på er at fargene passer sammen og at det vil passe inn i ditt hjem. Ta gjerne med skift og alternativer om dere er i tvil, så kan vi se på det sammen. Husk å tenke på skotøyet og eventuelt sokkene.

Små barn

Om det er små barn i familien, kan det være lurt å booke timen tidlig på dagen og helst ikke etter barnehage/skole, da de kan være mer sliten etter en lang dag. Det er også mulig å ta med seg kjæledyr.

Visningstime og priser

Familiefotografering inntil 5 personer

Kr 1.190,- Ca. 30 bilder å velge mellom – levert på kontaktark.

Familiefotografering over 5 personer

Kr 1.690,- Ca. 30 bilder å velge mellom – levert på kontaktark.

Etter fotograferingen kommer dere tilbake på en visningstime ca. 7–10 dager senere der vi presenterer et utvalg bilder vi har plukket ut som de beste samt lager eksempler på montasjer og diverse. Deretter bestiller dere de bildene dere ønsker. Vi tilbyr alt fra bilder på fotopair, touchplater, montasjer, moduler, album, takkekort, rammer og mer.

Rabatt på visningstime!

Vi gir 15% avslag på forstørrelser og montasjer ved bestilling samme dag som visningstimen – gjelder ikke rammer, album, digitale filer og takkekort.

Kontakt oss for timebestilling