Når vi har familiefotografering kommer det både små og store grupper, unge og gamle og innimellom et kjæledyr eller to. Noen ganger er det markering av en stor dag, og andre ganger er det av den enkle grunn at man ønsker fine familiebilder og å stoppe tiden litt. Det settes av en time i studio hvor vi fotograferer alle sammen i ulike oppsett og kombinasjoner. Mange liker også å dele opp innad i familien og ta bilder av for eksempel bare barna alene, søsken, kjernefamilier osv. Kunden bestemmer selv hvilken stil og stemning de vil ha, og kan komme med ønsker til bakgrunn.

Når du bestiller en time til fotografering får du tilsendt all informasjon og tips om hvordan du kan forberede hele familien til fotografering. Både med tanke på bekledning, men også hvordan unngå at barn blir nervøs. Godt humør og positiv energi er nøkkelen til en god fotografering for de aller fleste. Om det er små barn i familien, kan det være lurt å booke timen tidlig på dagen og helst ikke etter barnehage/skole, da de kan være sliten etter en lang dag.

Familiefotografering inkluderer

  • Flere oppstillinger
  • Muligheter for klesskift og ulike bakgrunner
  • Fotografering sammen og hver for seg
  • Alle bilder levert på kontaktark (ca. 30 stk)
  • Visningstime i etterkantVisningstime og bestilling

Etter fotograferingen avtaler vi en visningstime ca 1-3 uker senere. Her presenterer vi 20-40 bilder som vi har sortert ut som de beste og kan komme med forslag på hvordan dine favorittbilder kan forstørres opp, rammes inn eller kombineres på en bildevegg. Vi vil gjerne komme med faglig anbefalinger og råd, men det er selvfølgelig du som bestemmer.

Den dagen du har visningstime får du 15% avslag på forstørrelser, 20% på montasjer og 10% på pakker. Du kan lese mer om våre priser og produkter her: (link til «priser» )