Gravidefotografering er en feiring og hyllest av den voksne magen og ventetiden på den lille. Det er en fotografering hvor vi liker å slå oss helt løs og formidle formene på et kreativ og vakkert vis. Det er mange måter å ta gravidefoto på og vi omfavner denne sjangeren med stor iver. Vi tilpasser alltid fotograferingen etter kundens ønsker og passer på at den vordende moren alltid er komfortabel. Når du bestiller time hos oss mottar du all informasjon du trenger i forkant av fotograferingen.


Gravid fotografering inkluderer

  • Flere oppstillinger
  • Muligheter for klesskift og ulike bakgrunner
  • Fotografering sammen med partner og barn
  • Alle bilder levert på kontaktark (ca. 30 stk)
  • Visningstime i etterkant


Visningstime og pris

Selve fotograferingen koster 1.690 kr, og vi bruker ca. 1 time. Etter fotograferingen avtaler vi en visningstime ca 1-3 uker senere. Her presenterer vi 20-30 bilder som vi har sortert ut som de beste og kan komme med forslag på hvordan dine favorittbilder kan forstørres opp, rammes inn eller kombineres på en bildevegg. Vi vil gjerne komme med faglig anbefalinger og råd, men det er selvfølgelig du som bestemmer.

Den dagen du har visningstime får du 15% avslag på forstørrelser, 20% på touchplater og 10% på pakker. Du kan lese mer om våre priser og produkter her: (link til «priser» )