logo

Gravidfotografering

Mange gravide kommer til oss for å forevige ventetiden med den voksende magen og de vakre formene graviditeten medfører.

Gravidfotografering

Mange gravide kommer til oss for å forevige ventetiden med den voksende magen og de vakre formene graviditeten medfører. Det er en fotografering hvor vi kan være mer kreative og skape spennende bilder både med og uten klær og med forskjellig lyssetting.

Klær og rekvisita

Det er flere måter å ta gravidfoto på, man kan være påkledd, avkledd men tildekket med slør, naken, med partner osv. Dersom du ønsker å ta bilder med klær, er det viktig at disse er komfortable, men likevel tettsittende slik at magen kommer godt frem.

Pass på at klærne matcher hverandre og hold det enkelt. Om det er flere som skal være med, bør dere tenke på at fargene skal passe sammen. Ta gjerne med flere skift.

Gravid fotografering inkluderer

  • Flere oppstillinger
  • Muligheter for klesskift
  • Bakgrunnsbytter
  • Oppstillinger sammen med mann og barn
  • Alle bilder levert på kontaktark (ca. 20 stk)
  • Visningstime i etterkant

Prøv begrens merker på huden

Om dere ønsker å ta bilder mer avkledd, er det lurt å unngå å gå med klær som strammer i forkant av fotograferingen for å unngå merker på huden. Gode tips er undertøy som sitter fint, gjerne like farger og blonder gjør seg også godt. En fin morgenkåpe i tynt stoff, pent nattøy eller en stor skjorte gjør seg veldig fint til gravid fotografering. Vi har også sjal og slør som er populære rekvisita.

Ta gjerne med andre rekvisita som ultralyd, barnesko, bamser eller smykker for et mer personlig preg. Tenk gjerne over hvilke type bilder du ønsker i forkant, og se gjerne på noen av bildene vi har tatt.

Vi gir tilbud på følgende forstørrelser for gravid fotografering:

 

Visningstime

Selve fotograferingen tar ca. 1 time. Da tar vi flere oppstillinger, eventuelt på forskjellige bakgrunner. Etter fotograferingen kommer dere tilbake på en visningstime ca 7–10 dager senere der vi presenterer et utvalg bilder vi har plukket ut som de beste. Deretter bestiller dere de bildene dere ønsker.

Rabatt på visningstime!

Vi gir 15% avslag på forstørrelser og montasjer ved bestilling samme dag som visningstimen – gjelder ikke rammer, album, digitale filer og takkekort.

Kontakt oss for timebestilling