logo

Konfirmantfotografering

Konfirmasjonen er en stor begivenhet og vi vil gjerne være med på å forevige denne tiden.

Fotografering av konfirmant

Konfirmasjonen er en stor begivenhet og vi vil gjerne være med på å forevige denne tiden. Vi har fotografert konfirmanter siden 1950. Kontakt oss for en hyggelig samtale. Vi har fornøyd garanti!

Vi fotograferer alltid de klassiske oppstillingene i finstasen og i tillegg har det det blitt mer og mer populært å fotografere litt mer lekne bilder i fintasen eller hverdagsklær – fotograferingen inkluderer begge deler. Vi tilpasser fotograferingen etter deres ønsker og behov, så bildene får et personlig preg som viser fram konfirmanten.

Fotograferingen

Vi setter av en time til fotograferingen og det inkluderer også familie, søsken og eventuelt kjæledyr. Det går helt fint å ta med skift og skifte i omkledningsrommet her hos oss, men vi anbefaler at konfirmanten kommer klar i bunad, kjole eller dress, slik at detaljer som slips eller bunadssølv ikke blir glemt. Vi tar forskjellige oppstillinger og har flere bakgrunner å velge mellom.

Konfirmant fotografering inkluderer

  • Flere oppstillinger
  • Muligheter for klesskift og bakgrunnsbytte
  • Alle bilder levert på kontaktark (ca. 20 stk)
  • Søsken og familie er inkludert på alle typer fotograferinger
  • Visningstime i etterkant

Visningstime og pris

Selve fotograferingen koster 1.190 kr, og vi bruker ca. 1 time. Etter fotograferingen kommer dere tilbake på en visningstime ca 7-10 dager senere der vi presenterer et utvalg bilder vi har plukket ut som de beste samt presenterer eksempler på montasjer og diverse. Deretter bestiller dere de bildene dere ønsker.

Rabatt på visningstime!

Vi gir 15% avslag på forstørrelser og montasjer ved bestilling samme dag som visningstimen – gjelder ikke rammer, album, digitale filer og takkekort.

Kontakt oss for timebestilling