Konfirmasjonen er en høytidelig begivenhet og det er en sterk tradisjon å fotografere hovedpersonen i finstas. Fotograf Reimers Atelier har fotografert konfirmanter siden 1950, men har selvfølgelig fornyet oss flere ganger siden den gang.

Vi fotograferer alltid konfirmanten på klassisk vis i finstasen, og om man vil ,kombinerer vi det litt mer utradisjonelle og lekne oppstillinger. Det er en fotografering hvor vi jobber mye med lys, positur og prøver å lokke frem ulike utrykk hos konfirmanten. Det er mange bakgrunner man kan velge mellom og ofte skifter vi flere ganger på en og samme fotografering.Når dere bestiller en time til fotografering får dere tilsendt all informasjon og tips om hvordan dere best kan forberede dere til fotografering, både med tanke på bekledning og bakgrunner.

Konfirmant fotografering inkluderer

• Flere oppstillinger

• Muligheter for klesskift og bakgrunnsbytte

• Alle bilder levert på kontaktark ( 20-30 stk.)

• Søsken og familie er inkludert på alle typer fotograferinger

• Visningstime i etterkant


Visningstime og bestilling

Etter fotograferingen avtaler vi en visningstime ca 1-3 uker senere. Her presenterer vi 20-40 bilder som vi har sortert ut som de beste og kan komme med forslag på hvordan dine favorittbilder kan forstørres opp, rammes inn eller kombineres på en bildevegg. Vi vil gjerne komme med faglig anbefalinger og råd, men det er selvfølgelig du som bestemmer.

Den dagen du har visningstime får du 15% avslag på forstørrelser, 20% på montasjer og -10% på pakker. Du kan lese mer om våre priser og produkter her: (link til «priser» )