Nyfødtfotografering handler om å feire ankomsten til det nye mennesket. De fine detaljene, de små tærne og de dype blikkene blir alt sammen foreviget gjennom vår fotolinse. Nyfødt perioden er så kort og spesiell, og vi ønsker å skape en trygg og flott opplevelse for hele familien.

Vi tilbyr gratis nyfødtfotografering inntil barnet er 2 måneder, inkludert søsken og familie – du betaler ikke for selve fotograferingen.

Alle våre nyfødtfotografer har lang erfaring med de helt minste, og jobber nøye med poseringer, lyssetting og komposisjon for å kunne gjengi den nyfødte, søsken og stolte foreldre på en vakker og naturlig måte.

Er du ute etter nyfødt bilder hvor den vesle babyen sover og kan ligge i ulike positurer anbefaler vi at dere booker time hos oss innen de første 14 dagene, helst mellom 3 til 10 dager, da det er størst sjanse for å få denne type bilder. Om du ønsker mer aktivitet i bildene kan det være fint å fotografere når babyen er mellom 7-9 uker. Babyen er da mer «sprellete» enn de første ukene, kanskje det er noen smil på lur, babyen kan som regel løfte hodet selv i mageleie og vi oppnår ofte god kontakt med babyen.

Uansett om babyen er 1 eller 7 uker gammel setter vi av god tid til mating og bleieskift. Det er minstemann som styrer showet, det er ingen tvil om at det beste for fine bilder er en baby som har alle behov fullstendig dekket.

Når du bestiller time hos oss mottar du informasjon om alt du trenger å vite før fotograferingen. Hva vi har å tilby av låneklær og hva du trenger å ta med deg. Men for å oppsummere kort så har vi alt som trengst, det eneste du må gjøre er å ta med baby og stelleveske til vårt studio, så ordner vi resten. (Vi har ikke klær til utlån for eldre søsken.)

Nyfødt fotografering inkluderer

  • Flere oppstillinger både alene og sammen med foreldre/søsken
  • Muligheter for klesskift og ulike oppsett
  • Oppstillinger sammen med foreldre og barn
  • Alle bilder levert på kontaktark (ca. 30 stk)
  • Visningstime i etterkant

Visningstime og pris

Etter fotograferingen avtaler vi en visningstime ca 1-3 uker senere. Her presenterer vi 20-40 bilder som vi har sortert ut som de beste og kan komme med forslag på hvordan dine favorittbilder kan forstørres opp, rammes inn eller kombineres på en bildevegg. Vi vil gjerne komme med faglig anbefalinger og råd, men det er selvfølgelig du som bestemmer.

Den dagen du har visningstime får du 15% avslag på forstørrelser, 20% på montasjer og -10% på pakker.