Skolefotografering

Skolefotografering

Ønsker du å bestille fotograf til din skole?

Kontakt oss

Skolefoto

Fotograf Reimers har fotografert skoler i Bergen og Hordaland siden 1960-tallet. Vi har lang erfaring, gode rutiner og en rekke produkter dere kan velge mellom. Vi gjør det enkelt for skolen, elevene og foreldre.

Katalog og priser

Har du mottatt en SMS-kode fra oss?

Trykk her for å logge deg inn på portalen.

Logg inn skolefoto

VÅRE TILBUD

Ved å velge Fotograf Reimers Atelier investerer dere en lokal bedrift med fokus på sikkerhet, kvalitet og service.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser i markedet samtidig som vi tar personvern på høyeste alvor. Hele vår produksjon foregår innad i bedriften og er i tråd med alle krav til personvernloven. Våre bilder sendes ikke ut av landet for etterbehandling og vi selger ikke ut digitale gruppebilder.

Kvaliteten sikres gjennom at det alltid er fagutdannede fotografer som gjør jobben, og det er det samme teamet som følger prosessen fra start til slutt. Vi er engasjert i å bringe frem fine utrykk hos hver enkelt som blir fotografert. Gjennom lang erfaring har vi fått gode rutiner som gjør at vi kan lokke frem fine smil og gjennomføre en effektiv foto-dag på din skole.

Det er viktig at både skole og foresatte får en god total opplevelse når vi er tildelt oppdraget.

Vi er stolt av å være en etablert fotografbedrift i ditt nærområde, og vi er selv bevisst på å støtte opp under det lokale næringslivet, skolekatalogene blir for eksempel produsert hos Molvik på Midtun. Alle våre fotografer er fast ansatt hele året og vi opprettholder et godt og stabilt arbeidsmiljø.

Pris på katalog: 190,-

PAKKER OG PRISER

Digitalpakke

Digital pakke:

Digital pakke inneholder alle portretter i høytoppløslig .jpg filer. Pris: 599,- Ved kjøp av bildepakke får man alle de digitale filene til kr 199,-

Portrettbilder

Portrettbilder:

Vi selger enkle ark i str. 20x25. Pris: 199,- Man velger selv layout på bildearket og man kan gjerne bruke bilder fra flere barn på samme ark.

Bildepakker:

Digital pakke inneholder alle portretter i høytoppløslig .jpg filer. Pris: 599,- Ved kjøp av bildepakke får man alle de digitale filene til kr 199,-

Liten kombipakke

Liten kombipakke:

2 bildeark i str. 20x25 + gruppebilde. Pris: 483,- (537,- etter tilbudsprisen)

Liten portrettpakke

Liten portrettpakke:

3 bildeark i str. 20x25. Pris: 483,- (537,- etter tilbudsprisen)

Medium kombipakke

Medium kombipakke:

3 bildeark i str. 20x25 + gruppebilde. Pris: 644,- (716,- etter tilbudsprisen)

Stor portrettpakke

Stor portrettpakke:

4 bildeark i str. 20x25. Pris: 644,- (716,- etter tilbudsprisen)

Stor kombipakke

Stor kombipakke:

4 bildeark i str. 20x25 + gruppebilde. Pris: 789,- (895,- etter tilbudsprisen)

Diverse

Diverse:

Vi tilbyr også lerretsbilder i div. størrelser, kopper, kalender, julekort og mye mer.

Info om skolefotografering:

Vi er totalleverandør innen skolefoto. Det vil si at vi tilbyr portrettfotografering, gruppebilder og katalog. Vi tar portrettbilder på egen bakgrunn med varierte utsnitt og poseringer. Når det lar seg gjøre tar vi også portretter med skolemiljøet i bakgrunnen.

Fornøyd garanti

Fornøydgaranti kan vi tilby fordi det er muligheter for en ny fotografering i vårt studio om man er så uheldig å gå glipp av foto-dagen eller ikke er fornøyd med bildene.

Foresatte tar selv kontakt og setter opp en avtale med oss.

Når vi fotograferer til katalog er det alltid 2 fotografer som kommer. Vi har på forhånd avtalt tidspunkt for fotografering av de forskjellige klassene. Vi vil også fotografere personale, miljøbilder og bilder av skolen i den samme periode. Det er skolen som bestemmer hva som skal være med i katalogen. Skolen og lærerne vil få katalog gratis. Pga de nye personvernreglene kan man dessverre ikke kjøpe gruppebilde som digital fil, kun som print.

Fotograf Reimers Atelier AS garanterer at brukerens personopplysninger håndteres i samsvar med personopplysningsloven. Dette betyr at vi kun behandler den personlige informasjonen som er nødvendig for å gi brukeren den beste service. Gjennom at brukeren aksepterer disse vilkårene, godtar brukeren at dens personlige data er lagret hos Fotograf Reimers Atelier AS. Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredje part og de oppbevares ifølge norsk lov.