Hvorfor bruke profesjonell fotograf

Det er lett for å tenke at det å gå til fotograf var noe man gjorde før i tiden. I vår tid har alle et kamera i lommen, og kan knipse bilder hvor og når som helst. Likevel burde man tenke på fotografier som man gjør med alle andre ting; noen markeringer i livet fortjener litt ekstra stas. På samme måte som man ønsker en flink kokk i et bryllup, er det naturlig å ønske seg en fotograf som kan levere et flott og spesielt produkt. De uforglemmelige anledningene er for eksempel når man er gravid, har fått baby, et bryllup, en konfirmasjon, runde dager, et jubileum, eller kanskje du bare ønsker å samle de du er glad og stoppe tiden et øyeblikk. Hverdagen er den største delen av livet, og det er ofte i etterkant man ser hvor unik de ulike fasene er.


Alle fotografene hos Reimers er engasjerte i å skape bilder som kan være til glede for både nåtiden og fremover i generasjoner. Med hyppige bestillinger fra vårt arkiv som går helt tilbake til 50-tallet, ser vi absolutt verdien av yrket vårt. Vi er virkelig ydmyk og glad for at vi kan bidra til å skape flotte fotografi som betyr så mye for så mange.

barnefotografering


Det er så mye mer ved et fotografi enn å bare trykke på en knapp. Det er en prosess. Først og fremst er det mennesket, fotografen, som har utdannet seg i faget; studert lyssetting, positur, utrykk, komposisjoner, lest litteratur om fagets historie, satt seg inn i flere ulike former for foto. Film, analogt kamera, mørkerom, kjemi, digitalt speilrefleks, photoshop, digitalprint, papir tykkelse og struktur er blant annet noe av det man må ha kunnskap om. Men en profesjonell fotograf i et kommersielt fotostudio som oss, kommer kun et stykke på vei med den tekniske forståelsen av fotografering. Det er minst like viktig å forstå menneskene vi fotograferer, nemlig våre kunder. Vi lever av å gjenfortelle nydelige historier som allerede er der, som våre kunder gir oss tilliten til å forevige.

Vi fotograferer nyfødte på en måte som virkelig fremhever størrelsen på den lille, formene, ansiktsuttrykket og all den kjærligheten som har oppstått rundt den vesle personens ankomst, fordi vi selv vet hvor spesiell denne tiden er for familien. Vi fanger øyeblikket med de bitte små, humørfylte ettåringene, som selv avgjør hvor de skal sitte, stå, løpe eller krabbe. Da er det faktisk helt avgjørende at man har teknikker for å fange, avlede og styre oppmerksomheten dit man ønsker. En profesjonell fotograf tar ansvar for at minstemann på 4 år smiler like bredt som sin gamle grandtante, og at de ti andre som er med på bildet virkelig kommer til sin rett.

Forventingene skal være høye når man går til en fotograf. Vi er trygg på at vi kan inni. Vårt grunnlag er solid utdannelse, bred erfaring og hardt arbeid. Da blir bildene slik du vil at de skal være.