Vi vil at bilder skal være flotte minner å ta med seg videre!

Vi vil at bilder skal være flotte minner å ta med seg videre!

Kontakt oss

Om oss

Lokalene til Fotograf Reimers Atelier består av et fotostudio, utstilling og butikk, og en velutstyrt produksjonsseksjon.

Hos oss jobber det syv proffesjonelle fotografer. Sammen har vi ulike utdannelser fra Norge, England, USA og godt gammeldags svennebrev. Dette gir oss muligheten til å se fotofaget fra ulike perspektiver, noe som gir et fruktbart og levende fagmiljø. Utvikling innen faget står alltid på agendaen, samtidig som vi vil ivareta det tradisjonelle i håndverket.

Ønsker du klassisk så vet vi hva du mener, er du ute etter noe annet blir vi gjerne med på å prøve nye ideer.Historien:

Fotograf Jan H. Reimers etablerte seg som fotograf i Bergen i 1950. Han åpnet atelier på Paradis og holdt til der frem til han flyttet forretningen til Nesttun i 1973. Eli Reimers ble ansatt hos sin far i 1980. Hun overtok bedriften i 2006 og er fortsatt eier og daglig leder.

Fotograf Reimers Atelier er en bedrift med mye historie og sterk tilknytning til flere familier i Bergen. Vi startet med fotografering av nyfødte på Kvinneklinikken ved Haukeland sykehus i 1952 og vi har fremdeles alle negativer i vårt arkiv. Så er du på jakt etter bilder tatt for ett eller flere tiår siden, ikke nøl med å ta kontakt, vi tar vare på alt!Ansatte

Vi startet med fotografering av nyfødte på Kvinneklinikken ved Haukeland sykehus i 1952 og vi har fremdeles alle negativer i vårt arkiv.

Nyheter

Les om hva som skjer hos oss i Fotograf Reimers eller få tips om forbredelser til foto osv.