logo

Vi vil at bilder skal være flotte minner å ta med seg videre!

FOTOGRAF REIMERS ATELIER

Vår visjon er at alle kunder skal ha en god total opplevelse hos oss , derfor ønsker vi å imøtekomme alle våre kunder på et personlig plan, yte god service og levere produkter av høy kvalitet.

Vi jobber i et arbeidsmiljø hvor trivsel og godt humør er en viktig faktor både for oss og for våre kunder. Utvikling innen faget står alltid på agendaen, samtidig som vi vil ivareta det tradisjonelle i håndverket. Ønsker du klassisk så vet vi hva du mener, er du ute etter noe annet blir vi gjerne med på å utvikle nye ideer!

Fotograf Jan H. Reimers etablerte seg som fotograf i Bergen i 1950. Han åpnet atelier på Paradis og holdt til der frem til han flyttet forretningen til Nesttun i 1973. Eli Reimers ble ansatt hos sin far i 1980 overtok bedriften i 2006 og driver fortsatt Fotograf Reimers Atelier. Vi er i dag 6 ansatte hvor alle er utdannet fotograf, noe vi er stolt av. Sammen har vi ulike utdannelser fra Norge, England, Australia, USA og godt gammaldags svennebrev. Dette gir oss muligheten til å se foto fra ulike perspektiv, noe som gir et fruktbart og levende foto miljø. Vi er en bedrift med mye historie og sterk tilknytning til flere familier i Bergen. Vi startet med fotografering av nyfødte på Kvinneklinikken ved Haukeland sykehus i 1952 og vi har fremdeles alle negativer i vårt arkiv. Så er du på jakt etter bilder tatt for ett eller flere tiår siden, ikke nøl med å ta kontakt, vi tar vare på alt!

 

Hvorfor bruke profesjonell fotograf

Vi får stadig spørsmålet «går folk fortsatt til fotograf nå når alle har kamera i lommen?» Ja, det gjør de, hvorfor? Man kan sammenligne det med andre markeringer man gjør i livet, noen ganger liker vi å lage litt ekstra stas. På samme måte som man ønsker flink kokk i et bryllup er det naturlig å investere i en fotograf som kan ta bilder og levere et flott og spesielt produkt. Det er anledninger som når man er gravid, fått barn, bryllup, konfirmasjon, runde dager, jubileum, eller bare for å samle de du er glad i for å stoppe tiden et øyeblikk i en ellers travel hverdag, det er jo en stor del av livet det også. Alle ansatte på Reimers opptatt av å skape bilder som kan være til glede for både nåtiden og fremover i generasjoner. Med hyppige bestillinger fra vårt arkiv som går helt tilbake til 50 tallet ser vi absolutt verdien av å ta vare på minnene, tiden går jo så altfor fort.

 

Flere videoer på vår YouTube kanal: YouTube

Ansatte

Vi startet med fotografering av nyfødte på Kvinneklinikken ved Haukeland sykehus i 1952 og vi har fremdeles alle negativer i vårt arkiv.

Se våre tjenester